Jogi nyilatkozat


1. A vállalkozás adatai:

  • A cég neve: Diaszoft 2000 Számítástechnikai és Kereskedelmi Betéti Társaság
  • Rövid neve: Diaszoft 2000 Bt.
  • Képviseli: Szigeti Zsolt
  • Mobil: +36-30/99-36-085
  • E-mail: info@diaszoft.hu
  • Címe: 9751 Vép, Berzsenyi u. 7.
  • Adószám: 20971205-1-18
  • Cégjegyzékszám: 18-06-104269
  • Cégjegyzés: Vas Megyei Bíróság mint Cégbíróság (9700 Szombathely, Petőfi S. u. 1/A.)
  • Bankszámlaszám:11600006-00000000-65708242

2. A szerződés tárgyának lényeges jellemzői:

A www.ugyviteliszoftverek.com oldalon forgalmazott IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer felhasználói leírása megtalálható a telepített szoftver súgójában. A súgóban található képek és a program megjelenése a különböző Windows verziókon eltérhetnek. A szoftverek árai nettó és bruttó értékben vannak feltüntetve és magyar forintban értendők. A feltüntetett árakon kívül egyéb költség (pl.: fuvardíj, szállítási vagy postaköltség) NINCSEN.

3. A szerződés:

Tájékoztatjuk, hogy web oldalunkról az IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer-t közvetlenül megrendelni nem tudja. A megrendelésre a teszt program letöltése és kipróbálása után van lehetősége. Megrendelés után minden esetben írásos szoftver bérleti szerződést kötünk, amely a későbbiekben indoklás nélkül, mindkét fél részéről felmondható 60 napos felmondási határidővel. Szoftver bérlés esetén minimális bérleti idő nincsen. Amennyiben egyedi fejlesztési igénye is van, akkor azt egy külön szerződésben rögzítjük. A szerződés kötés nyelve a magyar.

4. A fizetés, a szállítás vagy a teljesítés egyéb feltételei:

A megrendelésről minden esetben átutalásos számlát állítunk ki, amelyet a szoftver bérleti szerződésével együtt postán juttatunk el a megrendelőhöz. A számla kiállításával egyidejüleg e-mail-ben elküldjük a program telepítéséhez és használatbavételéhez szükséges információkat, viszont terméktámogatás csak a számla kiegyenlítése után vehető igénybe.

5. Garanciák, elállás joga:

Elégedettségi garancia: Amennyiben a bérleti idő kezdetétől számított 60 napon belül úgy dönt, hogy a program nem felel meg az elvárásainak, és nem kívánja a továbbiakban a programot bérelni, akkor indoklás nélkül felmondhatja a bérleti szerződést, és az addig kifizetett bérleti díjat visszafizetjük.

Megbízhatósági garancia: Ha valamelyik hónapban 2 óránál hosszabb ideig üzemképtelen a programunk, akkor abban a hónapban nem számítunk fel bérleti díjat. A garancia NEM vonatkozik hardver hibákra, illetve a programunktól független egyéb hibákra.

Élettartam garancia: Szoftvereinkre korlátlan ideig, teljes körű garanciát vállalunk. Az esetleges program hibákat díjmentesen javítjuk. A felmerülő program hibák kijavítása Interneten keresztül küldött javító csomagok formájában történik.

A fogyasztó kifogásait és panaszait az 1. pontban megadott elérhetőségek valamelyikén jelezheti. Telefonon vagy személyesen, munkanapokon 08:00-17:00 óra között, illetve e-mail-ben munkaidőn kívül is.